A szakértői, tanácsadó munkától az építéstechnológia és betonösszetétel pontos meghatározásán át a kivitelezés és labormunka mérnöki felügyeletéig – ismerje meg referenciáinkat!

2016 augusztus-szeptemberNissin Foods Hungary, Kecskemét

Hézagmentes ipari padló zsugorodás kompenzáló betonból,teljes mérnöki felügyelet az építés alatt, minőségellenőrzés, szűkfolyosók specifikációjának meghatározása,minősítő mérések.

Gyártócsarnok és raktár épület, magasraktárral, 12.000 m2 ipari padló tervezése, zsugorodás kompenzáló betonból, helyszíni labor munkák, padlóépítés teljeskörű minőségbiztosítási felügyelete. Magasraktárban szűkfolyosók specifikációjának kidolgozása Allen Face Europe Kft-vel együttműködve, szűkfolyosók minősítése Fmin rendszer szerint.

 • Generál kivitelező: Takenaka Europe, Hungary Branch
  Az ipari padló kivitelezője: Hungarian Project Kft.
2016 októberIKEA áruház, Budapest, Soroksár

Hézagmentes ipari padló tervezése zsugorodás kompenzáló betonból, építési folyamat teljes mérnöki ellenőrzésével(ágyazatépítés és betononozási munkák minőségbiztosítása, helyszíni labor,mérnöki felügyelet, minősítő jelentés)

Zsugorodás kompenzáló betonból épült az IKEA legújabb áruházának hézagmentes ipari padlója 21.000 m2 területen. A Shrink-Comp Europe Kft tervezte az ipari padlót, helyszínre telepített labor segítségével mérnöki felügyeletet biztosított a technológia ellenőrzésére, menedzselte az ágyazatépítést és kontrollálta az ipari padló kivitelezőjét. A nagytáblás, hézagmentes padló legnagyobb táblája 1.600 m2 , míg az átlagos táblaméret 1.350 m2.

 • Az ipari padló kivitelezője: Strdin d.o.o., Szlovénia
2016UTT Europe Kft. raktárépület, Budaörs

Hézagmentes ipari padló tervezése zsugorodás kompenzáló betonból, építés-és betontechnológia készítés, betonösszetétel meghatározása laboratóriumi próbakeveréssel, mérnöki felügyelet biztosítása az építés során.

A magyar tulajdonú ruházati disztrtribútor társaság, mely meghatározó szereplője a közép-európai és balkáni promóciós és munkaruházati nagykereskedelmi piacának, szintén a zsugorodás-kompenzáló, hézagmentes ipari padlónkat választotta új csarnokának ipari padlójának megépítéséhez.
A csarnok 12.500 m2-es hasznos terében szűkfolyosós magasraktári rész is található 100 métert meghaladó folyosóhosszal. A nagy forgási sebességű raktár tervezett kapacitáson való működtetéséhez nemcsak a Shrink-Comp Europe Kft felső kategóriás zsugorodás kompenzált betonból készült padlójára volt szükség; elengedhetetlen része volt munkánknak a szűkfolyosók igényeknek megfelelő síkpontosságának meghatározása és minősítése az Allen Face Europe Kft-vel karöltve.

 • Az ipari padló kivitelezője: ASA Építőipari Kft
  Szűkfolyosók csiszolási munkái: Padló Service Kft.
2016 és 2017 évben folyamatosanRaktárak, gyártó csarnokok építése az SGD STRDIN d.o.o. szlovén padlóépítő céggel, Szlovénia, Németország területén

Zsugorodás kompenzáló betonhoz építés-és betontechnológia készítés, betonösszetétel meghatározása laboratóriumban a Strdin d.o.o. által kivitelezett projekteken Szlovénia és Németország területén, mérnöki háttér biztosítása az építés során.

A szlovén partnercéggel 2016-ban kezdtünk szorosan együtt dolgozni zsugorodás kompenzáló betonból épülő, hézagmentes ipari beton padlók vonatkozásában. A valóban szoros, egy éven át tartó, szinte napi együttműködés eredményeként a cég megkapta a zsugorodás kompenzált hézagmentes kizárólagosságát Szlovénia területén.
2017 első felében Szlovéniában több, mint 14.000 m2, Németországban mintegy 3.000 m2 zsugorodás kompenzált betonból készített ipari padlót épített, melynek során a Shrink-Comp Europe Kft mérnöki tanácsadói, padló tervezési és beton technológiai segítséget nyújtott.

Békéscsaba
2017M-FlexiLog Kft. magasraktár

Hézagmentes ipari padló tervezése zsugorodás kompenzált betonból, teljes specifikációval,(betonösszetétel összeállítása helyszínen vet anygokból laboratóriumban,betontechnológia) Építés közbeni mérnöki felügyelet.

Az M-FlexiLog Kft az ausztriai Marzek csoport leányvállalata.Új raktárcsarnokuk zsugorodás kompenzált beton technológiával épült.A 3.500 m2-es raktárépület jelentős része szűkfolyosós magasraktár.

A Shrink-Comp Europe Kft az Allen Face Europe Kft-vel szoros együttműködésben alakította ki az ipari padlót, mely mérte és minősítette a padló síkpontosságát.

 • Az ipari padló kivitelezője: NOVUS-DOM Kft- Márkusz Építő-Ker Kft.
2013. január, BugyiObo Bettermann Hungary Kft

Minőségellenőrzési feladatok ellátása az ipari padló építése során

Helyszíni friss beton vizsgáló labor biztosítása, valamint a padló felületi egyenletességének felmérése. Az ipari padlóra szűkfolyosós polcrendszert telepítettek, ami a hagyományosnál magasabb felületi pontosságot követel meg a padlón közlekedő targoncák felépítéséből adódóan. Ez a padló építés- és betontechnológiájának szigorú betartását és betartatását igényelte folyamatos minőségellenőrzéssel megtámogatva.

 • Az ipari padló kivitelezője: Hírös-Róna Kft.
2013. július, NemesvámosMTD Hungária Kft

Zsugorodás-kompenzáló beton hézagmentes ipari padló

Az ipari padló megtervezése, építés- és betontechnológia készítése, betonösszetétel meghatározása, laboratóriumi próbakeverések és vizsgálatok, friss beton vizsgáló labor és mérnöki felügyelet biztosítása az építés során.

 • Generál kivitelező: Pallér Csarnok Kft.
  Az ipari padló kivitelezője: Ver-Bau Kft.
2013. augusztus-okóber
NyíregyházaLego Manufacturing Kft

Tanácsadói és technológusi feladatok

Tanácsadói és technológusi feladatok ellátása a padlóépítési technológia kiválasztása és az ipari padló tervezése során; mérnöki felügyelet biztosítása és az elkészült felületek egyenletességének ellenőrzése az ipari padló építése során

 • Generál kivitelezők: KÉSZ Zrt, Strabag MML Kft
 • Ipari padló kivitelezők: Ver-Bau Kft, Hungarian Project Kft, KÉSZ Zrt